• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwembad schoonmaken (33)

Merken
Je zwembad schoonmaken kun je met onze professionele producten van onder andere Melpool, HTH en Aqua Finesse. Deze zwembadreinigers zijn uit voorraad leverbaar.
APF POOL 20L can
€145,00
Melpool Chloortabletten 90/20 1 KG
€8,00
Vloeibaar chloor can 20 Liter
€37,70
Melpool Super Shock 70G 5KG
€61,80
Melpool Chloortabletten 200g 1KG
€14,29
Zwavelzuur can 20 Liter
€35,90
Melpool Supercubes
€21,30
Alles reiniger
€54,00 €49,00
Acti anti fosfaten
€10,40
Melpool Calcium verhoger 1KG
€9,62
Melpool Chloorgranulaat 55g 1KG
€16,80
Melpool Solufloc
€12,50
Melpool PH verlager 1.5 KG
€10,30
Ion Magnetic
€35,00
Melpool Gel-D
€13,80
Melpool anti alg QAC 1L
€15,49
Melpool Chloorgranulaat 55G 5KG
€70,75
AquaFinesse Pool Tabletten
€74,26
Roldeck Reiniger
€89,00
Roldeck crystal clear
€42,00
Melpool Gel-A
€12,42
Melpool Alkaliteit verhoger 5KG
€24,40
Melpool Chloortabletten 70/20 1KG
€16,78
Toon 1 - 24 van 33

Zwembad schoonmaken

Zwembad schoonmaken

Wij bieden u een uitgebreid assortiment zwembad onderhouds producten. Hier vind u al onze chemicalien die geschikt zijn voor u zwembad. U kunt hiermee op een eenvoudige manier u zwembadwater in perfecte conditie houden. Wij bieden u verschillende soorten producten aan voor u zwembad. Wij verkopen namelijk onder andere de volgende merken waterbehandelingsproducten Melpool, AquaFinesse en HTH. Alle producten die u nodig heeft voor het onderhouden van u zwembad bieden wij u aan in verschillende soorten en maten. Want zeg nu zelf welke zwembadeigenaar is niet opzoek naar een zwembad met kraakhelde water.  Bent u opzoek naar een automatisch systeem om u chloor of zwavelzuur in u zwembad te doseren? Neem dan gerust contact op met ons via ons e-mail adress [email protected] . Of neemt u liever telefonisch contact met ons op? Telefonisch zijn wij te bereiken op 076-504-1616. 

Zwembadchloor

Chloor is een noodzakelijk middel voor in u zwembad. Voeg chloor toe in u zwembad om het water te desinfecteren en om het bad schoon en helder te houden. Wij bieden u chloor in verschillende soorten aan namelijk chloor in poedervorm en in tabletvorm ook bevat ons assortiment vloeibaar chloor. Wij bieden u daarnaast Chloor aan in een poedershock, met deze vorm chloor kunt u de chloowaarde snel en effectief op peil krijgen. Chloor in een tabletvorm geeft namelijk gelijkmatiger zijn chloorwaarde af aan het zwembadwater. Wij adviseren u om om gemiddeld 1x per week u chloorwaarde op te meten. Wij adviseren ook ten alle tijden de hoeveelheid chloor aan te houden die op de verpakking staat. Overschrijd deze nooit! Ook zijn niet alle soorten chloor geschikt geschikt voor in u zwembad. Schoonmaakchloor wat vaak tijdens het zwembad schoonmaken gebruikt word is daarom niet geschikt voor in u zwembad. Tenzij het op de verpakking staat dat het gebruikt mag worden in zwembaden, dan is het product wel geschikt hiervoor. Bent u opzoek naar chloor voor in u zwembad? Kijk dan bij onze zwembadchloor producten. 

pH waarde van u zwembad

De pH waarde van u zwembad word ook wel de zuurgraagd genoemt. De pH waarde geeft aan of u zwembadwater basis, neutraal of alkalisch is. Zonder een correcte pH waarde kan het zwembadchloor niet goed zijn werk doen, daarom is de pH waarde de basis van een schoon en helder zwembad. De perfecte pH waarde van u zwembadwater ligt tussen de 7,2 en 7,4. Afhanelijk van u waarde die u zwembadwater heeft kunt u pH- of pH+ toevoegen. Voeg nooit veel chloor aan u bad toe als de pH waarde te laag is. Een te lage pH waarde laat namelijk de werking van het chloor verdwijnen. Je moet hierdoor zeer veel chloor gebruiken om dit goed te krijgen maar dit is niet de oplossing. Teveel chloor toevoegen terwijl u pH waarde te laag is resulteert namelijk in een troebel en uiterst chemisch bad. Ook bij de kalkafzetting en algengroei in u zwembad is u pH waarde zeer van belang. Het is dus ten alle tijden aan te raden om eerst op pH waarde op peil te krijgen voordat u chloor aan u bad gaat toevoegen. Opzoek naar pH+ of pH-? Kijk dan bij onze pH producten

Alkaliteit waarde Zwembad 

Bent u opzoek naar een stabiele pH waarde?! De alkaliteit waarde van u zwembad zorgt hiervoor de TA waarde van u zwembad beschermt namelijk de pH waarde van u zwembad door grote verschillen op de vangen. De perfecte alkaliteit waarde van u zwembadwater ligt tussen de 100 en 150 ppm. Als de u een alkaliteit waarde onder de 100 ppm meet dan is het de hoogste tijd om TA+ toe te voegen. Heeft u geen TA waarde tusssen de 100 en 150 ppm begin dan nooit met pH+ of pH- toevoegen. In het zwembadwater kunnen namelijk grote verschillen van de waardes optreden door weersverschillen. U alkaliteit waarde en u pH waarde is hierdoor zeer van belang om de balans in u zwembadwater te kunnen handhaven. Opzoek naar alkaliteit verhoger? Kijk dan bij onze TA+ producten.

Anti algen reinigers 

Een anti algenmiddel werkt tegen algenvorming in u zwembad. U kunt een bad met algvorming herkennen aan het zwembadwater die vaak verkleurt is. Ook komt het vaak voor dat baden met algengroei groene aanslag op de wanden hebben. Bij aanslag op de wanden kan het zijn dat u Dolphin Zwembadrobot niet meer goed zijn werk kan doen. Als het bad groen is worden de wanden namelijk een stuk gladder hierdoor kan het zijn dat u bodemzuiger niet meer tegen de wanden omhoog kan lopen. Het is kortom noodzakelijk om algengroei in u bad zoveel mogelijk te voorkomen. Hoe warmer u zwembadwater hoe meer algengroei en bacteriën in u zwembad terecht komen. Dit geld ook voor cosmetica producten zoals Bodylotion zonnebrand en gel. De temperatuur van het zwembad heeft ook gevolgen voor de ontsmetting, het kalkevenwicht en het verdampen en het uitgassen van het chloor. Uit onze ervaring blijkt dat de temperatuur van een privezwembad ideaal is tussen de 25 en 27 graden. Opzoek naar anti algenreinigers? Kijk dan bij onze anti algenmiddelen.

vlokmiddel 

Heeft u veel stof zwevend in u zwembad? En u krijgt deze deeltjes niet opgestofzuigd of u filterinstallatie krijgt het niet weggewerkt. Dan is vlokmiddel een goede raadgever om te gebruiken in u zwembad. Vlokmiddel laat namelijk de fijne en zwevende vuildeeltjes samenvlokken, hierdoor kunt u de vuildeeltjes opstofzuigen of kan de filterinstallatie de vuildeeltjes wegwerken. Opzoek naar vlokmiddel? Kijk dan bij onze vlokmiddel producten. Vlokmiddel is dus duidelijk een heel belangrijk product voor de reiniging van u zwembad zonder vlokmiddel zal u zwembad altijd vuiler zijn dan normaal omdat u simpelweg de kleine vuildeeltjes niet uit het zwembad gehaald krijgt. En deze zwevende vuildeeltjes kunnen nu net voor groen water zorgen. Opzoek naar vlokmiddel? Kijk dan bij de verschillende soorten vlokmiddel die wij in ons assortiment hebben.  Vlokmiddel is een zeer belangrijk element om u zwembad schoonmaken goed te laten verlopen.