• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Als u bij online besteld dan kunt u op verschillende manieren online betalen. Op Zwemonline betaald u veilig, gemakkelijk en snel. Maakt u gebruik van internetbankieren? Dan is iDEAL in Nederland of Mister Cash in België voor u de gemakkelijkste en snelste manier. Met creditcard betalen kan natuurlijk ook, hieronder staan alle betalingsmethode van Zwemonline beschreven. 

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. iDEAL is het systeem dat direct wordt gekoppeld aan uw internetbankieren. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard
U kunt ook betalen met uw creditcard. Indien u hiervoor kiest dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Het is uiteraard belangrijk dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

Mistercash
Mistercash is een betaalsysteem in België (vergelijkbaar met iDeal in Nederland). Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Al je betalingen via Mistercash worden verwerkt via de betaalpagina van je online bank. De betalingen die je doet worden binnen enkele seconden verwerkt en zie je onmiddellijk op je online bankafschrift.