• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mini warmtepompen (2)

VBPQ Mini Zwembadwarmtepomp 5,3kW
€775,00 €499,00
VBMH Mini warmtepomp 3,7kW
€575,00 €419,00
Toon 1 - 2 van 2

Mini warmtepompen

Een mini warmtepomp voor uw zwembad kopen

Wanneer u een klein zwembad of een opbouwzwembad hebt, is het fijn als u hier een mini warmtepomp voor kunt kopen. Deze plug en play warmtepompen voor uw zwembad zijn gemakkelijk aan te sluiten en zorgen voor een goede verwarming van uw zwembad. Wilt u graag een mini warmtepomp voor uw kleine zwembad kopen, dan bent u bij ZwemOnline aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een hoop verschillende modellen waar u mee aan de slag kunt.

Waarom een mini warmtepomp voor uw zwembad kopen?

Een klein zwembad en vooral vaak een opbouwzwembad, heeft vaak geen warmtepomp. Lastig als u ook op de wat mindere dagen wilt genieten van een frisse duik. Daarvoor zijn de handige plug and play mini warmtepompen voor uw zwembad. Deze warmtepompen zijn erg makkelijk te installeren en verwarmen het water van uw zwembad zeer effectief. Zo kunt u, ook als de buitentemperatuur nog niet zo hoog is, genieten van heerlijk, warm water.

Een kleine warmtepomp voor een klein zwembad of opzetzwembad

Wanneer u bij ZwemOnline een warmtepomp voor uw opzetzwembad of een warmtepomp voor uw intex zwembad besluit te kopen, weet u zeker dat u eindigt met een goede mini warmtepomp. De warmtepompen die door ZwemOnline worden verkocht, zijn namelijk van erg hoge kwaliteit. De pompen zijn gemaakt van hoogwaardige materiaal en erg gebruiksvriendelijk. Daarbij gaan de warmtepompen lang mee, waardoor u jarenlang kunt genieten van warm zwembadwater.

Een zwembad verwarming en warmtepomp kopen voor uw Intex zwembad en jacuzzi

Zoekt u een warmtepomp voor een intex zwembad om te kopen, of een warmtepomp voor uw opzetzwembad? Dan bent u bij ZwemOnline aan het juiste adres. Naast warmtepompen hebben wij ook verschillende andere producten voor uw zwembad. Zo kunt u op onze website handige producten voor het onderhoud van uw zwembad vinden, maar ook speelgoed voor uw kinderen. ZwemOnline heeft altijd de juiste producten, natuurlijk voor een scherpe prijs.

Een warmtepomp voor uw (intex) zwembad van 3kW, 4kW of 5kW

Bent u op zoek naar een goede warmtepomp voor uw zwembad, dan wilt u natuurlijk wel dat de warmtepomp genoeg kracht heeft om uw zwembad goed te verwarmen. U kunt daarom een mini warmtepomp voor uw zwembad van 3kW, 4kW of 5kW aanschaffen. Hebt u daarom bijvoorbeeld een groter opzetzwembad en hebt u hier een mini warmtepomp voor nodig, dan kunt u een warmtepomp met wat meer kracht aanschaffen. Zo weet u zeker dat de pomp uw zwembadwater ook echt goed weet te verwarmen.

De verschillende afmetingen van een plug and play warmtepomp voor uw zwembad

Bij ZwemOnline hebben wij warmtepompen die geschikt zijn voor zwembaden van verschillende afmetingen. Houd bij het aanschaffen van een mini warmtepomp voor uw zwembad deze afmetingen in gedachten, zo weet u zeker dat de warmtepomp uw zwembad goed kan verwarmen. Hieronder sommen we de warmtepompen voor verschillende zwembad afmetingen even voor u op:

  • Warmtepomp zwembad 5m3
  • Warmtepomp zwembad 6m3
  • Warmtepomp zwembad 7m3
  • Warmtepomp zwembad 8m3
  • Warmtepomp zwembad 10m3
  • Warmtepomp zwembad 12m3
  • Warmtepomp zwembad 15m3

Een mini warmtepomp voor uw zwembad kopen

Wilt u graag een mini warmtepomp voor uw zwembad van Intex kopen, dan kunt u goed terecht bij ZwemOnline. Wij verkopen enkel warmtepompen van betrouwbare merken. Iedere mini warmtepomp die u dus besluit te kopen bij ons, is van hoge kwaliteit. Twijfelt u nog, hebt u nog vragen of bent u op zoek naar wat meer informatie? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met onze klantenservice opnemen. Ook wanneer u op zoek bent naar andere accessoires en spullen voor het onderhoud van uw zwembad, kunt u bij ons terecht.