• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DPD Parcelshop

Een pakket ophalen bij een DPD ParcelShop

Als u overdag bijna nooit thuis bent, is het wel zo handig uw bestelling direct te laten bezorgen bij een DPD ParcelShop bij u in de buurt. U kunt het pakket ophalen wanneer het u uitkomt, zodat u snel over uw bestelling kunt beschikken.

U wordt per e-mail of sms geïnformeerd als uw bestelling klaarligt in de DPD ParcelShop. Neem een geldig legitimatiebewijs mee als u uw pakketje komt ophalen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf uw pakket op te halen, kunt u iemand machtigen. Zorg er dan wel voor dat deze persoon beschikt over een kopie van uw legitimatiebewijs.

Thuisbezorging gemist?

Het kan voorkomen dat u of de afzender van de bestelling er in eerste instantie voor heeft gekozen om het pakket bij u thuis te bezorgen. Heeft u onze bezorger gemist? Geen probleem! Met de mededeling die de chauffeur voor u heeft achtergelaten kunt u op www.nieuwelevering.nl alsnog zelf kiezen om uw pakket op te halen bij een DPD ParcelShop bij u in de buurt. Ook dan moet u ervoor zorgen dat u een geldig legitimatiebewijs bij u heeft, net als een ophaalbewijs (verkrijgbaar via www.nieuwelevering.nl). U kunt eventueel ook iemand machtigen om het pakket voor u op te halen

Uw voordelen op een rij:

  • U bepaalt waar en wanneer u uw pakket ophaalt.
  • U hoeft niet meer te wachten op de bezorger.
  • Er is altijd een DPD ParcelShop in de buurt.
  • Ruime openingstijden van de DPD ParcelShop.