FIT WORDEN IN JE EIGEN ZWEMBAD

FIT WORDEN IN JE EIGEN ZWEMBAD

Wil jij een echte workout in je eigen zwembad? Wij vertellen je hoe je een perfecte aquagym workout uit kunt voeren!

FIT WORDEN IN JE EIGEN ZWEMBAD

Sporten kan vaak makkelijker dan je denkt. Bijvoorbeeld in je eigen zwembad, maar wat heb je nodig voor een goede zwemtraining?


Zit er in jouw zwembad een jetstream en een startblok? Dan ben jij al bijna klaar voor een krachtige zwemtraining! Maar niet getreurd als dit niet in jouw zwembad zit. Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden om een workout in jouw zwembad uit te voeren.

FITNESS ZWEMPLANK
De zwemplank, ook wel kickboard genoemd, is een echte musthave voor een goede zwemtraining. Met een kickboard train jij je core en je benen terwijl je armen op de plank liggen. Is dit voor jou niet zwaar genoeg? Zet die jetstream maar aan en ook jij krijgt het zwaar!


ENKELGEWICHTEN
Met deze enkelgewichten voor in het water voer jij tientallen oefeningen uit voor je benen en je traint er ook meteen je buik mee! Fijn is dat ze gebruiksklaar zijn. Je hebt dus geen excuus. Oh, om misverstanden te voorkomen: deze gewichten werken alleen in het water ;)


AQUA GYM KIT
Wist je dat 30 minuten aquagym overeenkomt met anderhalf uur gym op de grond? De aqua gym kit set bestaat uit: een gordel, handschoenen en halters en maakt het mogelijk een complete aquagym workout uit te voeren! Je zet je spieren aan het werk zonder ze te forceren, al is de spierpijn er de volgende dag niet minder om.


SWIMCORD
Ook in een klein zwembad voer je een goede workout uit. Dit swimcord is gemakkelijk in gebruik, je maakt één kant vast aan je enkel en één kant vast aan bijvoorbeeld een trap/ladder en je kunt beginnen met je oefeningen.

 

Wil jij na je workout weer snel verder? Schaf dan een badmuts en een duikbril aan! Je neemt een snelle douche onder je buitendouche en bent klaar voor de dag. Geniet van warm water door onze mini warmtepomp en laat onze zwembadrobot uw gehele zwembad schoonmaken!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.